Olağan Genel Kurul Toplantısı Son Çağrı

11 Mart 2019 / Pazartesi | Görüntülenme : 335

Olağan Genel Kurul Toplantısı Son Çağrı

Değerli Üyelerimiz, Derneğimizin Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Mart 2019 Cumartesi Günü Saat 10:30’da, İstanbul, Harbiye Gümüş Cad. No: 4 Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditorium Salonu’nda, aşağıdaki gündem dahilinde yapılacaktır. Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin çağrı ilânı 06 Şubat 2019 tarihli Tünaydın  Gazetesi’nde yayımlanmış olup, Derneğimiz Tüzüğü’nün 18. Maddesi hükmü gereğince Sayın Üyelerimize önemle duyurulur.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği

G  Ü  N  D  E  M

1. Yoklama,
  2. Açılış ve Başkanlık Divanı’nın teşekkülü ve Olağan Genel Kurul Toplantısı Tutanaklarının imzalanması hususunda Başkanlık Divanına yetki verilmesi,