"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

Yönetim Kurulumuz YGM Üyelerimiz ile Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi.

Tarih: 27.03.2015 11:36:00 - Görüntülenme: 382

Toplantıya Başkanlık eden Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Serdar KESKİN YGM tebliği ile yaşanan dava sürecinin ve en son Danıştay tarafından alınan yürütmeyi durdurmanın devam kararının Ankara’da Bakanlık yetkilileri ile değerlendirildiğini, YGM sistemi ile ilgili bir çalışma yapılmak isteniyor ise bunun tarafların hepsinin dahil edilerek yapılması gerektiğinin aktarıldığı bilgisini vererek yapılan toplantıların detaylarını katılımcılar ile paylaştı.


Toplantıda Başkanımıza eşlik eden Başkan Vekilimiz Sn. Mümin GÜNLER, Genel Sekreterimiz Sn. Recai KARAKAZANCI ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. M. Memiş YILMAZER katılımcılardan gelen sorulara cevap vererek bilgilendirmede bulunmuştur.

Son Yüklenen Diğer Haberler