"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

Milletimizin Başı Sağ Olsun..

Tarih: 16.04.2026 12:40:00 - Görüntülenme: 145

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş illerindeki okullarda meydana gelen üzücü olaylardan dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz.

Hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum

Eğitim ortamlarının güvenliği her zaman önceliğimizdir. Eğitime yönelik her türlü şiddeti ve şiddeti teşvik eden davranışları şiddetle kınıyor; çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin güven içinde bulunabilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını temenni ediyorum.

Serdar KESKİN

İGMD Yönetim Kurulu Başkanı

Son Yüklenen Diğer Haberler