"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

Ticaretin Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi 2024-2028 Eylem Planı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Tarih: 18.10.2023 18:30:00 - Görüntülenme: 1224

2019/6 Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile kurulan Ticaretin Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi tarafından, 2024-2028 döneminde uygulanacak olan ikinci dönem Ticaretin Kolaylaştırılması Eylem Planı hazırlıkları kapsamında 17-18 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara’da çalıştay düzenlenmiştir.

Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Mustafa TUZCU’nun açılış konuşmasıyla başlayan çalıştay, üç oturumda tamamlanmış olup, söz konusu çalıştaya Derneğimizi temsilen Genel Sekreterimiz Sayın Çiğdem AĞDAĞ ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Sayın Murat ŞAHİN ve Sayın Hakan KAYA katılım sağlamıştır.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği

Yönetim Kurulu


Son Yüklenen Diğer Haberler