"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

Ticaretin Kolaylaştırılması Taşrada Farkındalık Toplantısı Gerçekleştirildi

Tarih: 19.06.2023 17:25:00 - Görüntülenme: 505

Ticaretin Kolaylaştırılması Türkiye Stratejisi ve Beş Yıllık Eylem Planı'nın, 30 numaralı Eylem Maddesi olan, "Ticaretin kolaylaştırılması faaliyetlerine dair taşrada farkındalığın artırılmasını teminen Bölge Müdürlükleri başkanlığında sivil toplum örgütleri ve diğer ilgili kamu idareleri temsilcilerinin katılımı ile yıllık bölgesel istişare toplantıları" yapılması öngörülmüştür.

Ticaretin Kolaylaştırılması Taşrada Farkındalık Toplantıları kapsamında; 19.06.2023 Pazartesi günü İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü ile çevrim içi yapılan toplantıya Derneğimizi temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Hakan KAYA katılım sağlamıştır.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği

Yönetim Kurulu

Son Yüklenen Diğer Haberler