Başkanımız Sayın Serdar KESKİN, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Tolga ENÇ, Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Sayın Nurcan PALİ SOLUM ve Başkan Danışmanımız Sayın Olcay ŞAHİN’den oluşan heyet, 12.05.2026 Salı günü Erenköy Gümrük Müdürü Sayın Mustafa ŞAHİN’i makamında ziyaret etmiştir.
Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Erenköy Gümrük Müdürü Sayın Mustafa ŞAHİN ve Erenköy Tasfiye İşletme Müdürü Sayın Mahmut KESKİN ile birlikte Erenköy Gümrük Müdürlüğü’nün yeni hizmet sahası incelenmiştir. Yapılan incelemelerde, yeni gümrük müdürlüğü sahasında meslektaşlarımız için yer tahsis edilmediği hususu Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilmiş ve konu ilgili Müdürlerimize iletilmiştir.
Son derece samimi ve yapıcı bir ortamda gerçekleşen görüşmede, mesleğimize ilişkin karşılıklı değerlendirme ve istişarelerde bulunulmuştur.
Nazik ev sahipliği ve misafirperverlikleri dolayısıyla Erenköy Gümrük Müdürü Sayın Mustafa ŞAHİN’e ve Erenköy Tasfiye İşletme Müdürü Sayın Mahmut KESKİN’e camiamız adına teşekkür ederiz.
İstanbul
Gümrük Müşavirleri Derneği
Yönetim Kurulu



