"Bir Devlet ki! Gümrük işlerini, vergilerini, ülkenin ve milletin ihtiyaçlarına göre düzenlemekten alı konulmuştur. Böyle bir devlete elbette bağımsız devlet denemez."

Yönetim Kurulumuz MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Mahmut ASMALI’yı Makamlarında Ziyaret Etti

Tarih: 8.12.2021 12:54:00 - Görüntülenme: 1008

Başkanımız Sayın Serdar KESKİN, Genel Sekreterimiz Sayın Mustafa SEZEN, Veznedar Üyemiz Sayın Atakan ÖRNAL ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Sayın Çiğdem AĞDAĞ ile Sayın Mustafa AKBAĞ’dan oluşan bir heyet 07.12.2021 Salı günü MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Mahmut ASMALI’yı Makamlarında ziyaret etti.

Son derece verimli ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Misafirperverliğinden ötürü Sayın Mahmut ASMALI ile ziyaretimiz sırasında eşlik eden MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Metin KORKMAZ, MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Sayın Hıfsi SOYDEMİR ve MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Sayın Selim SAR’a Camiamız adına teşekkür ederiz.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği

Yönetim Kurulu 


Son Yüklenen Diğer Haberler